WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Zelf demonteren ABS-sensor

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.