WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABLOTUSMITSUBISHILADAOLDSMOBILEJAGUAR.

Achterste draagarm controleren

Reactiearm kan ook wieldraagarm heten. Fuseekogels maken deel uit van de arm. Autopartsonline.nl heeft vaste montage tarieven voor stuurdelen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Voorste draagarm inspecteren

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Trillende remschijven kunnen als oorzaak een defecte arm hebben. Rubber zorgt voor flexibiliteit.