Draagarmen ALFA ROMEO

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Apk keuren van de auto is voor uw veiligheid. Draagarmrubbers moeten stijf zijn. Chassis onderdelen slijten hard. ABS is een A-merk voor auto onderdelen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

De juiste draagarm vinden voor uw ALFA ROMEO

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Het wiel is door de reactiearm verbonden met het chassis. Afgebroken reactiearmen komen zelden voor.

Achterste draagarm controleren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIADODGECHEVROLETMASERATIIVECO. Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. Kosten voor montage zijn meestal ronde de 60 euro per kant. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.