Draagarmen CHEVROLET

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

De juiste draagarm vinden voor uw CHEVROLET

Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Afgebroken reactiearmen komen zelden voor. Reactiearm kan ook wieldraagarm heten.

Voorste draagarm inspecteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Gietijzer komt minder veel voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWSSANGYONGLANCIAMAZDAHONDA.

Achterste draagarm controleren

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Keurmerken zijn afgegeven aan Europesche fabrikanten. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.