Draagarmen CHRYSLER

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Als alles los is gedraaid dan kan er met een hefboom de fuseekogel kant naar beneden gedrukt worden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

De juiste draagarm vinden voor uw CHRYSLER

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wegligging en de juiste wielstand is belangrijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIHONDASUZUKILEXUSLAMBORGHINI.

Achterste draagarm controleren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Apk keuren van de auto is voor uw veiligheid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Om rekening te houden met zo min mogelijk slijtage van de draagarm is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden, niet te hard over drempels rijden grote hobbels en/of diepe kuilen vermijden.