WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen FERRARI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Achterste draagarm controleren

Montage kunt u zelf doen ,of bij een garagebedrijf. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Je kunt bij ons betalen via iDeal, Creditcard en PayPal Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

De juiste draagarm vinden voor uw FERRARI

Het auto kenteken geeft niet altijd de juiste arm weer. Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Voorste draagarm inspecteren

Een stabilisatorstang zit ook aan het chassis en draagarm. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij RemmenExpert.nl bent u ervan verzekerd dat u de juiste draagarm besteld wij controleren elke bestelling op juistheid voordat wij deze gaan versturen, als wij er niet zeker van zijn dat de auto-onderdelen niet juist zijn besteld dan nemen wij direct contact met u op.