Draagarmen KIA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Achterste draagarm controleren

Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw KIA past. Speling op een kogel is ook een apk afkeur. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Voorste draagarm inspecteren

Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels. Als alles los is gedraaid dan kan er met een hefboom de fuseekogel kant naar beneden gedrukt worden. Afgebroken reactiearmen komen zelden voor. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOJAGUARDAIHATSULOTUS. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Montage kunt u zelf doen ,of bij een garagebedrijf.