Draagarmen LOTUS

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Achterste draagarm controleren

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDABMWCHRYSLERAUDI. Een reactiearm demonteren is eenvoudig. Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel. Afgebroken reactiearmen komen zelden voor.

De juiste draagarm vinden voor uw LOTUS

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een autowiel moet links en rechts kunnen bewegen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Stabilisatoren en spoorstangen behoren tot de chassis onderdelen. Een stabilisatorstang zit ook aan het chassis en draagarm.

Voorste draagarm inspecteren

Je kunt bij ons betalen via PayPal Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.