Draagarmen MAZDA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Achterste draagarm controleren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Vaak denkt men dan aan kromme remschijven, terwijl het probleem uit de draagarmrubbers of te veel speling van een fuseekogel komt Een defecte draagarm of fuseekogel kan er tevens voor zorgen dat u een licht trillend stuur krijgt tijdens het remmen.

Voorste draagarm inspecteren

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Gebroken spiraalveer is een apk punt. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIDAIHATSULDV. Dit geld hetzelfde voor de productgroep stuurdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.