WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels DODGE

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

APK-afkeur fuseekogels

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEMAZDADAIHATSULOTUS. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

De juiste fuseekogel vinden

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DODGE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemmenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.