WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels RENAULT RAPID Bestelwagen (F40_, G40_)

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

De juiste fuseekogel vinden

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.

Fuseekogels voor uw RENAULT RAPID Bestelwagen (F40_, G40_) bestellen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARSEATSMART. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur fuseekogels

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.