WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Handremkabels

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Zelf handremkabels auto kopen

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Gietijzer komt minder vaak voor als component. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Handremkabel zelf demonteren

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Handremkabel zelf monteren

De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemmenExpert.nl. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACROVERKIAOLDSMOBILE.