WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Handremkabels AUDI

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Zelf handremkabels AUDI kopen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Handremkabel zelf monteren

Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden. Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken.

Handremkabel zelf demonteren

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.