WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Handremkabels SUBARU

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabel zelf monteren

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAVW VOLKSWAGENVAUXHALLSSANGYONG. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Handremkabel zelf demonteren

De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Zelf handremkabels auto kopen

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren.