WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken auto kopen

Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

Remblokken vervangen

Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Keramisch vet is de vervanger van kopervet.

Goedkopen remblokken auto

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.