WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Koppeling cilinders vallen buiten de apk eisen daar deze uw koppeling bedienen en geen veiligheidsrisico met zich mee brengen. Wij zorgen middels onze extra check ervoor dat u altijd de juiste auto onderdelen krijgt. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Apk- keur en remcilinders. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden.

Koppelingscilinder vervangen auto

Remcilinders is een verzameling van hoofdremcilinder wielremcilinder remkrachtverdeler en koppelingscilinders door al deze onderdelen worden bediend middels remvloeistof en zitten op verschillende plaatsen onder de auto gemonteerd. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.