WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders DODGE

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Remcilinders is een verzameling van hoofdremcilinder wielremcilinder remkrachtverdeler en koppelingscilinders door al deze onderdelen worden bediend middels remvloeistof en zitten op verschillende plaatsen onder de auto gemonteerd. Elke DODGE heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Koppelingscilinder vervangen auto

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wielremcilinders willen nog wel eens lekken en zorgen dan voor remverschil of te weinig remvermogen doordat bijvoorbeeld de remschoenen nat zijn geworden. Apk- keur en remcilinders. Koppeling cilinders vallen buiten de apk eisen daar deze uw koppeling bedienen en geen veiligheidsrisico met zich mee brengen.