WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders FORD

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Vervangen is dan noodzakelijk maar gelukkig niet zo prijzig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wielremcilinders willen nog wel eens lekken en zorgen dan voor remverschil of te weinig remvermogen doordat bijvoorbeeld de remschoenen nat zijn geworden. Apk- keur en remcilinders.

Koppelingscilinder vervangen auto

Wat wel belangrijk is om de remvloeistof om de 2 jaar te verversen en het hele remsysteem even door te spoelen hierdoor gaan boven genoemde auto onderdelen langer mee. De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKHONDANISSANFERRARI. Koppeling cilinders vallen buiten de apk eisen daar deze uw koppeling bedienen en geen veiligheidsrisico met zich mee brengen.