WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders LEXUS

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen LEXUS

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is een redelijk eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u voldoende remvloeistof tot u beschikking hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Je kunt bij ons betalen via iDeal, MisterCash en overboeking Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAISUBARUHONDALANCIAVAUXHALLBUICK. De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Apk- keur en remcilinders. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Wat wel belangrijk is om de remvloeistof om de 2 jaar te verversen en het hele remsysteem even door te spoelen hierdoor gaan boven genoemde auto onderdelen langer mee. De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.