WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders LOTUS

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATLANCIARENAULTFERRARIDAF. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een wielremcilinder kunt u bij ons al kopen vanaf een kleine 10 tot 15 euro een hoofdremcilinder kan wel prijziger zijn maar komt niet vaak voor om te vervangen dit geld ook voor een remkrachtverdeler.

Koppelingscilinder vervangen LOTUS

U besteld bij RemmenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Vervangen is dan noodzakelijk maar gelukkig niet zo prijzig.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wat wel belangrijk is om de remvloeistof om de 2 jaar te verversen en het hele remsysteem even door te spoelen hierdoor gaan boven genoemde auto onderdelen langer mee. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.