WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders MG

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

De werking is bij alle hetzelfde een pedaal bediend de onderdelen en deze bedienen weer de remschoenen of remklauwen of koppelingsdelen in de auto. Wij controleren altijd bij de MG dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is een redelijk eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u voldoende remvloeistof tot u beschikking hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.

Koppelingscilinder vervangen auto

Apk- keur en remcilinders. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij zorgen middels onze extra check ervoor dat u altijd de juiste auto onderdelen krijgt.