WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders OLDSMOBILE

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen OLDSMOBILE

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIABUICKFIATAUDISEAT. Wielremcilinders willen nog wel eens lekken en zorgen dan voor remverschil of te weinig remvermogen doordat bijvoorbeeld de remschoenen nat zijn geworden.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof. Remcilinders is een verzameling van hoofdremcilinder wielremcilinder remkrachtverdeler en koppelingscilinders door al deze onderdelen worden bediend middels remvloeistof en zitten op verschillende plaatsen onder de auto gemonteerd.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De werking is bij alle hetzelfde een pedaal bediend de onderdelen en deze bedienen weer de remschoenen of remklauwen of koppelingsdelen in de auto. De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.