WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders OPEL

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Je kunt bij ons betalen via overboeking, MisterCash, Creditcard en PayPal Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Apk- keur en remcilinders. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een wielremcilinder kunt u bij ons al kopen vanaf een kleine 10 tot 15 euro een hoofdremcilinder kan wel prijziger zijn maar komt niet vaak voor om te vervangen dit geld ook voor een remkrachtverdeler. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past.

Koppelingscilinder vervangen auto

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Remcilinders is een verzameling van hoofdremcilinder wielremcilinder remkrachtverdeler en koppelingscilinders door al deze onderdelen worden bediend middels remvloeistof en zitten op verschillende plaatsen onder de auto gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOPLYMOUTHFIAT. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken.