WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders PONTIAC

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wat wel belangrijk is om de remvloeistof om de 2 jaar te verversen en het hele remsysteem even door te spoelen hierdoor gaan boven genoemde auto onderdelen langer mee. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PONTIAC komen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Een wielremcilinder kunt u bij ons al kopen vanaf een kleine 10 tot 15 euro een hoofdremcilinder kan wel prijziger zijn maar komt niet vaak voor om te vervangen dit geld ook voor een remkrachtverdeler. Koppeling cilinders vallen buiten de apk eisen daar deze uw koppeling bedienen en geen veiligheidsrisico met zich mee brengen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENDAFSAABFIATLINCOLNMG.

Koppelingscilinder vervangen auto

Wielremcilinders willen nog wel eens lekken en zorgen dan voor remverschil of te weinig remvermogen doordat bijvoorbeeld de remschoenen nat zijn geworden. De remcilinders voor uw auto vind u bij autopartsonline.nl met echte kortingen en simpel door het invullen van uw kenteken. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof. Wij zorgen middels onze extra check ervoor dat u altijd de juiste auto onderdelen krijgt.