WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders ROVER

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Koppelingscilinder vervangen ROVER

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wielremcilinders willen nog wel eens lekken en zorgen dan voor remverschil of te weinig remvermogen doordat bijvoorbeeld de remschoenen nat zijn geworden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof. Vervangen is dan noodzakelijk maar gelukkig niet zo prijzig.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is een redelijk eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u voldoende remvloeistof tot u beschikking hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Wij zorgen middels onze extra check ervoor dat u altijd de juiste auto onderdelen krijgt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.