WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders SUZUKI

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij controleren altijd bij de SUZUKI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een wielremcilinder kunt u bij ons al kopen vanaf een kleine 10 tot 15 euro een hoofdremcilinder kan wel prijziger zijn maar komt niet vaak voor om te vervangen dit geld ook voor een remkrachtverdeler.

Koppelingscilinder vervangen auto

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken. Apk- keur en remcilinders. De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof. Wielremcilinders willen nog wel eens lekken en zorgen dan voor remverschil of te weinig remvermogen doordat bijvoorbeeld de remschoenen nat zijn geworden.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Wat wel belangrijk is om de remvloeistof om de 2 jaar te verversen en het hele remsysteem even door te spoelen hierdoor gaan boven genoemde auto onderdelen langer mee. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARLDVTOYOTAAUDISUZUKIIVECO. Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen.