WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders TOYOTA

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De remcilinders voor uw auto vind u bij autopartsonline.nl met echte kortingen en simpel door het invullen van uw kenteken.

Koppelingscilinder vervangen TOYOTA

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken. Wat wel belangrijk is om de remvloeistof om de 2 jaar te verversen en het hele remsysteem even door te spoelen hierdoor gaan boven genoemde auto onderdelen langer mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTVOLVOISUZUINFINITIDODGE.