WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders VOLVO

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen, nieuwe pistons en nieuwe veren. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken. De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden.

Koppelingscilinder vervangen auto

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOCHRYSLERALFA ROMEOHYUNDAIBEDFORD. De werking is bij alle hetzelfde een pedaal bediend de onderdelen en deze bedienen weer de remschoenen of remklauwen of koppelingsdelen in de auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.