WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders VOLVO C70 I Coupé (872)

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Koppelingscilinder vervangen VOLVO C70 I Coupé (872)

Wat wel belangrijk is om de remvloeistof om de 2 jaar te verversen en het hele remsysteem even door te spoelen hierdoor gaan boven genoemde auto onderdelen langer mee. Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Apk- keur en remcilinders. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHININISSANROVERALFA ROMEOFIATDAF. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wielremcilinders willen nog wel eens lekken en zorgen dan voor remverschil of te weinig remvermogen doordat bijvoorbeeld de remschoenen nat zijn geworden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is een redelijk eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u voldoende remvloeistof tot u beschikking hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.