WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders VOLVO P 121

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-1959 tot heden
44
60
Sedan
05-1959 tot heden
50
68
Sedan
02-1967 tot heden
55
75
Sedan

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Remcilinders is een verzameling van hoofdremcilinder wielremcilinder remkrachtverdeler en koppelingscilinders door al deze onderdelen worden bediend middels remvloeistof en zitten op verschillende plaatsen onder de auto gemonteerd. Wat wel belangrijk is om de remvloeistof om de 2 jaar te verversen en het hele remsysteem even door te spoelen hierdoor gaan boven genoemde auto onderdelen langer mee. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Elke VOLVO P 121 heeft een eigen VIN-nummer. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is een redelijk eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u voldoende remvloeistof tot u beschikking hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Koppelingscilinder vervangen VOLVO

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De werking is bij alle hetzelfde een pedaal bediend de onderdelen en deze bedienen weer de remschoenen of remklauwen of koppelingsdelen in de auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.