WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders VOLVO V60 Bestelwagen/Bus (155)

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2013 tot heden
133
181
Bestelwagen/Bus
09-2013 tot heden
100
136
Bestelwagen/Bus
09-2013 tot heden
120
163
Bestelwagen/Bus
09-2013 tot heden
158
215
Bestelwagen/Bus
09-2013 tot heden
84
114
Bestelwagen/Bus

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof. Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken. Wat wel belangrijk is om de remvloeistof om de 2 jaar te verversen en het hele remsysteem even door te spoelen hierdoor gaan boven genoemde auto onderdelen langer mee. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Koppelingscilinder vervangen VOLVO V60 Bestelwagen/Bus (155)

Vervangen is dan noodzakelijk maar gelukkig niet zo prijzig. Wielremcilinders willen nog wel eens lekken en zorgen dan voor remverschil of te weinig remvermogen doordat bijvoorbeeld de remschoenen nat zijn geworden. De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Remcilinders is een verzameling van hoofdremcilinder wielremcilinder remkrachtverdeler en koppelingscilinders door al deze onderdelen worden bediend middels remvloeistof en zitten op verschillende plaatsen onder de auto gemonteerd. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De remcilinders voor uw auto vind u bij autopartsonline.nl met echte kortingen en simpel door het invullen van uw kenteken.