Remklauwen BMW

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

Remklauwen worden vaak per as vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen.

Remklauw voor uw auto

Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFSMARTMAZDALAND ROVEROLDSMOBILE. De handrem wordt bediend door de handremkabel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Rode remklauwen

Meerdere nippels per klauw is mogelijk. In ons magazijn heeft RemmenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw.