WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HYUNDAI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw voor uw HYUNDAI

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vastzittende remklauw

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Rode remklauwen

Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATDAEWOOMERCEDES-BENZ. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.