Remklauwen LEXUS

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS.

Remklauw voor uw auto

Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Meerdere nippels per klauw is mogelijk.

Rode remklauwen

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Hier bedoeld men remklauw mee. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De apk keuring let niet op de remvloeistof. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.