WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten.

Verschilllen in remschijven

De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf.

Roest op de remschijven

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven.