WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven ALFA ROMEO

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Verschilllen in remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDISUZUALFA ROMEOMAZDA. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Roest op de remschijven

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren.