Remschijven AUDI 100 Coupé (C1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1971 tot heden
82
112
Coupé

Roest op de remschijven

Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Versleten remdelen kun je niet voorkomen.

Verschilllen in remschijven

De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw AUDI 100 Coupé (C1)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.