WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven CITROEN

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw CITROEN

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd.

Verschilllen in remschijven

High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven.

Roest op de remschijven

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.