WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven DACIA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Roest op de remschijven

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DACIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Verschilllen in remschijven

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKCHRYSLERCHEVROLETJAGUARMAZDA.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.