Remschijven DAF

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw DAF

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen.

Roest op de remschijven

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Verschilllen in remschijven

De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Voorkomen is altijd beter dan genezen.