WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven HONDA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Roest op de remschijven

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Bendix, Textar, TRW, ABS, Zimmermann, Jurid en Brembo Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw HONDA

Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Verschilllen in remschijven

Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid.