Remschijven JEEP

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Verschilllen in remschijven

Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELSEATPLYMOUTHLINCOLN.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw JEEP

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen.

Roest op de remschijven

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.