Remschijven MG

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Verschilllen in remschijven

Wij controleren altijd bij de MG dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen.

Roest op de remschijven

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemmenExpert.nl heel simpel. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Remschijven kopen voor een auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.