brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI 3000 GT Coupé 3.0 4WD 224PK
Bouwjaar 06.1989 - 08.1999

Remschijven vergelijken voor je MITSUBISHI 3000 GT Coupé 3.0 4WD

Deze Remschijven passen op je MITSUBISHI 3000 GT Coupé 3.0 4WD. Op deze pagina kun je eenvoudig de verschillende kwaliteiten vergelijken.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Remschijven MITSUBISHI 3000 GT Coupé (Z1_A) 3.0 4WD

Sport remschijven MITSUBISHI 3000 GT Coupé (Z1_A) 3.0 4WD

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt.

Trillende remschijven

Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI 3000 GT Coupé (Z1_A) dealer of de onderdelen passen op uw auto. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie.

Remonderdelen MITSUBISHI

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.