WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven OPEL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Verschilllen in remschijven

Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUDAFMERCEDES-BENZ.

Roest op de remschijven

De productie van remschijven is complex. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie.