WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven PEUGEOT

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw PEUGEOT

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Verschilllen in remschijven

Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Roest op de remschijven

Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. De casting moet uitwerken na het giet proces . Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden.