WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Roest op de remschijven

Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHISUBARUCADILLAC. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte.

Verschilllen in remschijven

Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.