WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Minimale dikte remschoenen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENINFINITIDAEWOOBEDFORDSUBARU. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remschoenset auto kopen

Je kunt bij ons betalen via MisterCash, Creditcard, overboeking en AfterPay Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit.

Remschoenen zelf afstellen

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring.