Remtrommels DAEWOO MATIZ (M200, M250)

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2005 tot heden
38
52
Hatchback

Zelf een remtrommel uitdraaien

Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DAEWOO MATIZ (M200, M250), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2.

Remtrommels voor uw DAEWOO bestellen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKMERCEDES-BENZOLDSMOBILEJEEPBEDFORDSAAB. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Een defecte remtrommel

Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Een nieuwe remtrommel kopen bij RemOnderdelen gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder.