Remtrommels DAEWOO NUBIRA Wagon (J100)

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-1997 tot heden
78
106
Stationwagen
12-2000 tot heden
76
103
Stationwagen
05-1997 tot heden
98
133
Stationwagen
12-2000 tot heden
93
126
Stationwagen

Remtrommels voor uw DAEWOO NUBIRA Wagon (J100) bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAEWOO. Bij autopartsonline.nl koopt u de trommels dan ook altijd per paar om geen remverschil te krijgen let er ook op of u de wiellagers welke in de trommel kunnen zitten mee moet vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Zelf een remtrommel uitdraaien

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOOLDSMOBILEMITSUBISHI. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Remtrommels koopt men bij RemmenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.U vind de juiste remtrommel voor uw CAR simpel via uw kenteken. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2.

Een defecte remtrommel

Een nieuwe remtrommel kopen bij RemOnderdelen gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen.